Fantastiska nyheter...

moomins3.jpg

"The world is full of great and wonderful things for those who are ready for them."
//Moominpappa from the book of at Sea

Goda nyheter allihop! Linnea är nu hemma från sjukhuset där hon gjorde sin 5: e kemoterapi och 3: e immunterapi.

Den här gången var det en stor händelse eftersom det var första gången hon fick den anpassade immunterapin baserat på hennes egen biopsi av tumören som vi lyckades skicka från Sverige till Mexico, Monterrey (https://www.facebook.com /kristoffer.nordstrom.792/posts/10155250323008580).

Hennes immunförsvar har nu fått en exakt karta över tumörcellerna för att leta efter dessa och förstöra dem!
Vi väntar nu på nästa MRI för att se resultatet av denna banbrytande behandling.

Läkarna kom ut denna gång sa leende att behandlingen hade gått väldigt bra, och att de hade sett fortsatt minskning av tumören den här gången också. Faktum är att det var krympning var större denna gång än jämfört med krympningen efter senaste behandlingen.

Med tanke på det unika med Monterrey-behandlingen, som levereras intra-arteriellt, är de 8-11 olika läkemedlen för kemoterapi, 2 olika immunoterapier och nu en immunterapin unik för Linnea, det är ingen överdrift att säga att det är mycket troligt att detta är den mest avancerade behandling hittills för DIPG. Ni alla hjälpte oss att göra det möjligt.

Vi är så lyckliga att ha upptäckt den här behandlingen och läkarna här.

Ni är de som hjälper oss att uppnå detta, vi kunde inte ha gjort det utan hjälp från er alla och vi tackar er från djupet av våra hjärtan. Behandlingen för Linnea är väldigt dyr, men också mycket effektiv som vi fortsätter att se, så om du kan hjälpa till med att stödja oss på denna resa skulle vi vara för alltid tacksamma. Genom att skänka en gåva till Linnea ger du bokstavligen oss större hopp och Linnea bättre hälsa och livet självt.

Kristoffer Nordström