6:e behandlingen...

image1_small_rounded.JPG

Linnea har nu kommit hem igen från sjukhuset efter sin 6: e behandling i Monterrey som inkluderade den 4: e och sista immunterapin.

En läkare kom ut med ett pokersikte och gav oss sedan ett stort leende och sa att proceduren gick väldigt bra och att tumören fortsatte att krympa och att det finns mindre tumörmassa.

Vi har nu sett bilder som jämför de första MRI-erna i maj till de senaste MRI-erna, och förändringen i tumören är signifikant, mycket mindre tumörmassa och storlek. Det märker vi också på Linneas allmänna tillstånd.

Hon springer nu och spelar utan problem, hon har återfått full funktion i sin högra sida, hon är nyfiken igen och försöker nya saker och hon skrattar, oh, hennes skratt är så smittsamt nu och sprider stora leenden på våra ansikten.
Vi kunde inte vara lyckligare och mer tacksamma. När vi kommer hem till Sverige senare, kommer Linnea att börja skolan, något som säkert kommer att ge stora känslor hos både pappa och mamma. Hon kommer att få nya vänner och lära sig nya saker i livet. Och mamma kommer att köpa en gymnastikväska till Linnea, något som vi inte trodde någonsin skulle hända.

Vad vi nu också vet är att det utan tvekan är rätt behandling för oss, den visar resultat, och det kommer att bli behandlingen för Linnea under lång tid framåt.

Vi vet inte hur länge vi behöver göra denna behandling, eftersom Linnea och de andra barnen här är banbrytande för någonting som aldrig tidigare setts i DIPG-världen. Lite senare i höst kommer vi att börja sprida ut behandlingarna lite mer och över tiden ytterligare.

Det är många av er som frågar hur vi klarar oss ekonomiskt och säger att vi får meddela om vi behöver mer pengar till behandlingen.
Så därför säger vi nu, med stor ödmjukhet och öppenhjärtigt, att vi behöver mer pengar och din hjälp än en gång.

Med den nuvarande takten och behandlingsschemat räcker pengarna till  i december i år, och det skulle vara en underdrift att säga att vi inte tänker på det här dagligen och oroar oss för hur vi ska klara det ekonomiskt.

Så vi ber er alla som hjälpt oss tidigare för att hjälpa oss igen.

Stora eller små donationer, alla bidrag uppskattas mycket. Och lika viktigt; hjälp oss att dela det här till dina vänner och i ditt nätverk. Vi kan inte klara det på egen hand, men många människor tillsammans kan göra en stor skillnad.

Om du vill använda Swish använd det här numret: +46 723 58 09 53

Snälla hjälp oss att rädda Linnea.

Kristoffer Nordström